FEM DAGAR PÅ GOTLAND.

Datum: 2011-08-01 | Tid: 14:15:42


Då var man tillbaka i verkligheten igen, lite segt efter ett par vrålgrymma dagar på Gotland med gänget! Tyvärr kommer fotosladden imorgon och då kan jag lägga in bilder, plåtade cirka 700 bilder så har ett gäng att sortera ut! :P

Onsdag: Dagen bestod av att packa, när det var klart kom Hampus och Rebecca och hämtade mig. Vi åkte till Oskarshamn och sedan vidare på båten. Vi bodde cirka 3 mil ifrån Visby och väl framme i stugan väntade Emil, Jonas, Emma och Helen! Vi var framme ganska sent på natten men lite cider och snack blev det.

Torsdag: Vi startade dagen med att softa lite för att sedan ta oss in till Visby och kolla staden! Visby var mycket mysigt och tro det eller ej men jag shoppade ingenting, måste vara något fel på mig! ;) Vi började i alla fall med att käka och för min del blev det planka med biff, mmmm!! Sedan gick vi lite till på stan, grabbarna satte sig och drack lite öl på en krog och vi tjejer gick och kollade upp Visby och plåtade! Helen och jag slank även in på ett Café och provade den omtalade saffranspannkakan, jag tyckte det smakade som ostkaka med saffranssmak, gott var det!
När vi sedan kom hem till stugan blev det grill och dryck!

Fredag: Jag, Helen, Jonas och Emil steg upp tidigt för att åka och kolla på Lummelundagrottan, det var mycket fint och häftigt, men kanske lite väl dyrt för den lilla turen som vi fick. Sedan åkte vi till stugan och hämtade de andra för att sedan dra vidare till Kneippbyn och vattenlandet! Iiiihh vi var inne i originalhuset från Pippi, de var coolt!! Iofs vad vi när när vi var små, men de är ju inte något man minns så starkt! Sedan var det vattenlandet som gällde, var också det som kanske var mer för oss vuxna! Men dunderklumpen som jag är hinner jag inte vara inne på vattenlandet i fem minuter förrän jag dra en vurpa och slå i heela mig, så nu har jag feta blåmärken överallt :S Men det var kul att åka i alla vattenrutschbanor och känna sig som ett barn igen.
Vi gjorde en snabbvisit i Visby innan hemfärden, men just denna dag regnade det heeela dagen och det var inte lite. Så vi åkte hem och hade mys i stugan, det blev poker och kortspel!


Lördag: Nu kom äntligen solen, så vi åkte till den Blå Lagunen, som är ett kalkbrott som nu är vattenfylld och något högre badtemp! Det var jätte vackert och hur skönt som helst att bada i, visst till en början var de lite kyligt men det gick fort att hoppa i! Efter en skön badtur tog vi oss ut till Fårö där vi käkade och sedan besökte vi Sudersand som är en av Gotlands finaste sandstränder! Det var jätte fint där och vissa av oss badade i vågorna! Men jag stod på land och kollade på minsann! :) På tillbakavägen stannade vi till och kollade in Langhammars raukområde vilket var coolt, att stenar kan blir formade så som de blir!
På kvällen när vankades det kräftskivaa! Fy tusan vad gott det var och så kul hade vi verkligen! Kräftor är en av mina favoriter och räkor, vi provade något nytt, vi grillade räkorna med skalen på och det blev kalasgott!! Sedan drog halva av gänget in till Visby för att prova nattlivet där, jag stannade kvar med andra halvan av gänget och vi höll ställningarna tills de andra kom tillbaka! Vi hade stugan några meter ifrån havet och klipporna, så på morgonen blev det en promenad dit och fina bilder.

Söndag: Alla var halvsletna efter ett par intensiva dagar men full fart. Så en sovmorgon tog vi allt och sedan var det bara till att packa ihop och städa stugan! Innan vi hoppade på båten tog vi en tur i Visby ännu en gång!

Det har varit mycket bra dagar på Gotland med hela gänget och det är inte omöjligt att vi gör detta till en tradition! Taaack hela gänget, detta är bland det bästa semestrarna jag gjort! :thumbup:

Nu när man är hemma, har Kent saknat oss så mycket att han plockat min väska ifall vi ska åka igen!


Lovar att det kommer bli en bild bomb så fort jag har sladden till kameran! :cool:
Direktlänk | Allmänt


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh vad härligt du har haft de :D Jag älskar Verkligen Gotland, känns som utlandet :) Har haft s¨å kul med din syrra å co, synd att du inte var med bara! <3<3<3

2011-08-01 @ 16:52:00
Postat av: Sannaa

SV: Ja Gotland var verkligen supermysigt!! :) Synd att vi inte sågs, men nån gång ska vi nog allt hinna ses!! ;) hihi!! PUSSAAA

2011-08-01 @ 18:53:32
URL: http://sannniie.blogg.se/
Postat av: Therese

Jaaa det måste vi :D Får pimpla vin å snacka minnen :D

2011-08-02 @ 21:22:38
Postat av: Papajan

700 bilder :-) Då är Sony rätt "sliten" nu ;-)

2011-08-02 @ 22:50:51
Postat av: Sannaa

SV: Hehe nae då Sony har det så gott med mig när han få plåta för fulla muggar! ;)

2011-08-02 @ 22:53:24
URL: http://sannniie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0