Ännu en vecka har passerat.

Datum: 2014-03-30 | Tid: 21:31:00


Hej hopp, här har det varit lite sjukstuga. Walter har varit förkyld med feber till och från och så har han haft hosta. Men även att lilleman har varit sjuk, måste jag säga att hans humör har ju varit tipp topp! Glada ungen! :) Vi har passat på och firat våffeldagen med mammagruppen, varit i Ronneby med Sanna och Emil där det handlades POMPdeLUX kläder, min fina kollega Lotta var här i fredags och skämde bort oss rejält, vi var hos Hanna.S och Gustav igår och fick supergod mat och en massa skratt!
Eftersom Walter var febrig förra söndagen så missade vi första omgången av fortsättningskursen i babysimmet, men idag var vi tillbaka och vi såg hur han hade saknat sina dyk och att få plaska omkring med de andra barnen!
Annars är det full fart i vanlig ordning, Walter ålar omkring och hytta på hyss, han också har börjat ta sig upp i krypställnning och tycker om att hålla i sig då han stega sig fram lite! I helgen fick vi sänka hans säng efter ett rymningsförsök! Haha!! :) Lika glad är han för det!
 
 Som sagt går det undan och denna gosse älskar vatten! :)
 
Mys! ♥
 
Trött efter ett bad i baljan!
 
Lotta kom men så fiina & godaa presenter!! Biskvierna är omotståndliga! TACK!
 
 Walter inspektera sitt paket från Lotta! 
 
 En supergullig bok fanns det där! 
 
Underbart fina kläder! 
 
 Hanna.S vet hur man lagar en perfekt tre rätters! Mmmm!! 
 
 Äntligen fick han bada idag, här nyduschad & trött gosse!
Direktlänk | Allmänt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0