Två fina dagar med två fina vänner.

Datum: 2014-07-09 | Tid: 21:34:00


Igår gled jag och Walter ut till Sturkö där Nina med familj från Malmö är i stugan! Vi hade verkligen en kanondag tillsammans med dem! ♥ Walter och Viggo badade i poolen om igen, vi gick en svettig promenad till Kvarnen där det blev finmacka och fika, vi satt i skuggan med barnen och åt fruktsallad och vi bara va!! Precis en perfekt dag och avbrott som jag behövde i mitt stök här hemma! :) Vi längtar redan tills vi få ses igen!!
 
Vildingen!
 
Fina Nina & barnen parkerade vi Kvarnen! :)
 
Viggo & Walter badade på för fullt!
 
Idag kom Annie efter att hon slutat jobbet för att fira vår lilla gosse som blir hela året imorgon! ♥ Det blev paketöppning där det tittade ut Dipsy och Po från Teletubbies och Walter sken upp som bara den när han fick dem!! :D TACK fina Annie! Sedan packade vi ihop oss med fika och badkläder, för att sedan bege oss ner till Stumholmen som vi har bredvid oss för lite bad och fikamys! Vi alla tre badade, för Walter blev det allra första doppet i havet, för mig första doppet i år och för Annie, tjaa fjärde doppet! :) Såklart var det nog vi som hördes över hela stranden med vårt tjoande och bus! ;) En helt kanon dag blev det idag också med lite tjuvstart på firandet av finaste killen!
Tänk, inatt/tidig morgon för ett år sedan drog de igång med vattnet, efter mycket kämpande och timmar kom han vår skatt! Imorgon stället han till med kalas för hela slanten!! Vår älskade, finaste underbaraste Walter blir 1 år! ♥
 
Walter utforskar parketen från Annie!
 
Tackar gör han också!
 
Gruuuppkraaam!!
 
Lilla fisken älskar vattnet & det var inga problem att stövla ner där!
 
Plaska hur mycket som helst kunde man också göra!
 
 
 
Nöjd kille efter badet!
 
 
 
Såklart hann vi med bus också!
Direktlänk | Allmänt


Kommentarer
Postat av: Faster Tina

Så fin han är 😍 o redan 1 år,,, Ska bli kul att se er i morgon.. Kramar

Svar: Det var superkul att träffa er! 😍 va roligt att ni kom och tack för kanonpresenter! 🎁👌😃💖 kraaam!
Sanna Thornell

2014-07-09 @ 22:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0